Det stunder mot brygging igjen og vi har startet forberedelsene. Neste lørdag er bryggedag og vi har bestemt oss for å brygge en Wit denne gangen. Oppskriften ligger på Beercalc. Vi har også brukt volumberegningsregnearket vårt denne gangen. Her er en utfylt versjon.
Handleliste:
- 5kg Pilsnermalt Heidelberg, ekstra lys 3 EBC
- 1kg Munich Malt Mørk 25 EBC
- 4kg Hvetemalt 5 EBC
- 2kg Torrified Wheat 4 EBC
- 100g East Kent Goldings 2013 5.7% alpha
- 100g Saaz 2013 2.3% alpha
- 50g Koriander (indisk, knust)
- 30g Kamilleblomst
- 2 rør WLP400 Belgian Wit 11/08
- 1 pose Karbonerings drops Coopers
- … og så noen appelsiner og noen sitroner
- … god mat
- … og en del godt øl å smake på
- … og til slutt den viktigste ingrediensen: godt humør!