Ølopplevelser i USA sommeren 2015

Sommerferien 2015 ble for min families vedkommende tilbragt i USA – nærmere bestemt Florida. Ikke kjent for å være den største øl-staten der borte, men man får mye god øl over alt der nå – selv i helt vanlige supermarkeder som Publix og Winn Dixie.

s-ipa-bttle22

Av de typene jeg kom over denne gangen som jeg synes var best og mest spennende, var ; Stone Brewing Co sin IPA. Meget god og smakfull øl. Også Dogfish sine 60 og 90 minute IPA’s var fantastiske (riktignok smakt før) og også deres «continually hopped» utgave var meget god. Den IPA’n jeg allikevel syntes passet best i Floridavarmen, var Founders All Day IPA. Meget god og lett drikkelig med sin relativt beskjedne alkoholprosent. All-Day-IPA-6pack+bottle_web

Utover disse og en del andre både gode og mindre gode saker, ramlet jeg også over en annen spesiell øl – nemlig Oculto – som det står er en øl som man har «…blended with beer aged on Tequila Barrels Staves».  Den smakte friskt med et tydelig hint av agave  :-). Det aner meg at denne ølen ikke faller i smak hos alle, men det er greit – den er ikke helt mainstream heller. I varmen falt den ihvertfall i smak hos meg, men så har jeg da også alltid vært svak for tequila.

oculto_bottle