Jolebryggforeningens juleøltest 2016

Det ble i år avholdt en uformell blindtest av et knippe juleøl (ca 25 stk) fra polet – i håndverksklassen. Dette var vel og merke på ingen måte en fullstendig test av alt som finnes tilgjengelig. Følgende ble undertegnes favoritter, naturligvis bak vår egen Restful Christmas som fikk veldig høy score av de fleste i panelet på i alt 8 mann  🙂

  • Grim & Gryt –  Vinternatt
  • Lindheims – 100 Days of Juleøl
  • 7 Fjell – 7 Sorter Christmas Ale

juleoltest

Dette var de beste dømt ut fra mine preferanser om tradisjonelt norsk juleøl. Vi smakte et par andre veldig gode øl som normalt ville fått megt god score, men faller igjennom litt som «typeøl». Edge Brewing sin Ho, Ho, Ho! var et slikt eksempel. En nydelig American Strong Ale, men som ble helt feil i denne sammenhengen.flat-label-ho-ho-ho

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *