så har vi debutert!

Som annonsert, var vi med på vår første festival med hjemmebrygg i regi av Norbrygg. Vi stilte opp med 2 øl og var derved representert sammen med drøyt 100 unike øl totalt. Deltakerne var alt fra små som oss til den største standen, To tørste Mænd, som stilte med 36 (!!!) ulike øl til festivalen. Ikke rart de vant kåringen over beste stand/utstiller. Antallet besøkende på festivalen må ha vært ganske formidabelt. Det var kø for å slippe inn kl 17 og lokalet var ganske tett av folk mesteparten av kvelden. Veldig bra!

Selv opplevde vi masse interesse og noen kom flere ganger for å drikke våre øl og det var veldig hyggelig. Også noen som avsluttet kvelden hos oss fordi, som de selv sa, ville runde av med det beste ølet de hadde smakt på hele festivalen. Slikt varmer jo et bryggerhjerte! Her har ØLTID lagt ut en film fra festivalen. Morsomt å se, selv om han elegant styrke klar av vår stand !

Vi vant ingen premier, men kom hederlig ut av konkurransen med begge kandidatene. Premien får være alle hyggelige kommentarer og interessante diskusjoner om brygging og øl. Det er ikke usannsynlig at vi stiller neste gang også. Da med noe mer erfaring og kanskje noe nytt utstyr tilpasset slike anledninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *