Tapping av batch #003 og etiketter på batch #002

IMG_0559Da var batch #003 tappet! Gikk som smurt det. Ikke noe problem nå som vi begynner å bli så rutinerte. Ølet ble først omstukket til nye gjæringskar og så over på flaske som ble korket med våre flotte nye korker med logo. Konge! Vi målte FG til 1.012, så dette blir helt perfekt! Smaken er også helt der den skal være. Mer fyldig enn batch #001, kanskje litt mindre av det deilige humlepreget… Har humlen tapt seg litt etter å ha ligget i fryIMG_0562seren i 2 og en halv måned…? Uansett – dette blir en knall IPA!

Når vi var klare lagde og satte vi på etiketter på batch #002. Enkelt og greit printet på vanlig 80g A4, 6 på hvert ark, klippet opp og montert med lettmelk. Easy peacy!

Én kommentar til “Tapping av batch #003 og etiketter på batch #002”

  1. Jeg har spart en av Bruno-flaskene fra Batch#001, så da skal dette sammenlignes i en direkte-test ved anledning. Blir spennende! Håper ikke det er for lite humlepreg da – det er jo liksom litt av IPA-greiene det da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *