Klare til brygging av JuleAle

Lørdag blir det bryggedag igjen – denne gangen er det JuleAle som står på agendaen. Samtidig gleder vi oss til å smake på vår belgiske Wit – For Wite Dager – Batch#002. Den bør være klar i disse dager.

En av ingrediensene til JoleAle’n fra Gahr, som vi skal brygge, er Billington’s Molasses Sugar. Dette fikk vi tak i på Sandvika Storsenter (Kinsarvik Naturkost), så om noen flere står og trenger det samme og har tilsvarende problemer som oss med å finne det, er tipset herved overbragt. De har masse spesialprodukter i denne butikken – ser ikke bort fra at man kan bruke annet herfra en annen gang også når noe helt spesielt skal kokes sammen  🙂

Billington’s Molasses Sugar

 

Én kommentar til “Klare til brygging av JuleAle”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *