Etiketter til batch #003 + Smak og måling av juleøl

IMG_0567Da har vi satt på etikettene på batch #003 og jeg må jo si at dette ble veldig fint med hvite korker med logo og hvite etiketter! Blir nok flere av disse Bottlemark korkene på oss:-)

Også har vi målt juleølen. Etter en uke er den nede i 1.016 og det er veldig bra! En uke til nå og bittelitt til ned så ender vi på omtrent 6.7% på flaske og det er jo topp! Til slutt smakte vi også på den. Littebitt brødlukt IMG_0569kanskje? Men smaken er fyldig som en litt kraftig Brown ale med litt appelsinpreg. Krydderet synes vi ikke har satt så mye preg på ølet. Dette blir nok en veldig «snill» juløl som de fleste kan like. Ikke noen tung sak for de få. Skal bli spennende å se hvordan den utvikler seg.

Det viktige her er at ølet virker å ha klart seg selv om vi hadde en liten ulykke med kjølingen når det kom litt kjølevann oppi den varme vørteren helt i starten av kjøleprosessen.  Det er vi overlykkelige for!IMG_0568

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *