Juleølet 2014 er her

Tradisjonen tro, slippes juleølet på Vinmonoplet i disse dager. Godt i Glasset har sett litt på hva som kommer og Jolebryggforeningen av Det Siste Oddetall vil også snart ha en komplett testing av samtlige norske juleøl. En tøff jobb, men noen må jo gjøre det!

Kanskje et av våre favorittbryggerier kan vinne vår gunst i større grad i år enn før. Kinns Tomasmesse skal nemlig nå være lagret et helt år nå før vi får smake kvadrouplen – det kan bli interessant. Ellers skal jo også Shølbryggeriet stille med egen JuleAle til testen – det blir spennende å høre hva folk synes om den – vi har jo ikke smakt den selv enda heller for den saks skyld :-).

http://godtiglasset.com/2014/10/29/vinmonopolet-ringer-julen-inn/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *