Oslobryggeri med australske brødre

Oppdaget for min del nettopp det norske nanobryggeriet Little Brother Brewery fra Oslo. Det er to australske brødre som står bak og de har tenkt å ha en basisproduksjon av deres Epic Ventura IPA og en Summer Haze honninghveteøl som hovedgrunnlag for virksomheten. I tillegg vil de produsere en del «one-off» batcher med ulike og litt mer eksperimentelle øltyper.    Personlig fikk jeg først smakt et av deres produkter denne helgen og må si jeg ble imponert. Epic Ventura IPA var virkelig god. Skal definitivt ha den igjen og også prøve hveteølen som høres spennende ut i beskrivelsen.

Kan også bemerke at bryggeriet legger en del arbeid ned i å lage flotte etiketter med god informasjon. De har også publisert sine 8 viktige bryggefilosofipuntker.

IMG_3431About___Home

Den friske IPAen og en masse mer kan man lese mer om på bryggeriets hjemmesider;  Little Brother Brewery

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *