Bryggedato: | 18.08.2018 |
Original Gravity (OG): | 1.094 |
«Ending Kettle»-effektivitet: | 61% |
Malt: | Pale Ale, Dark Munich, Roasted Barley, Amber, Brown, Crystal, Pale Crystal, Special B, Chocolate, Havreflak, Spraymalt light og Billington Molasses sukker |
Bitterhumle: | Magnum |
Smakshumle: | East Kent Goldings |
Aromahumle: | East Kent Goldings |
Kommentarer til bryggingen: | Problemer med å få pumpet vannet gjennom malten, enten pga. for fin malingsgrad eller for lite vann. Dårlig conversion effektivitet pga. dette og måtte tilsette spraymalt for å øke OG. |
Gjær: | WLP001 California Ale |
Tørrhumle: | – |
Kommentarer til gjæringen: | Liten batch med bare 25l i ett gjæringskar. Satte det med blow-off tube og det var lurt. Gjæret bra og mye gjær og øl i blow-off bøtta. |
Tappedato: | 01.09.2018 |
Final Gravity (FG): | 1.019 |
Alkohol %: | 11,1% på flaske etter karbonering |
Resulterende mengde: | 22l |
Korkfarge: | Blå |
Kommentarer til tappingen: | |
Smakskommentarer: |
Innlegg som omhandler batch #041: