| Bryggedato: | 06.10.2018 |
| Original Gravity (OG): | 1.068 |
| «Ending Kettle»-effektivitet: | 76% |
| Malt: | Maris Otter Pale Ale, Pale Crystal og Dextrose |
| Bitterhumle: | – (brygget uten bitterhumle!) |
| Smakshumle: | Citra |
| Aromahumle: | Citra |
| Kommentarer til bryggingen: | – |
| Gjær: | Safale US-05 |
| Tørrhumle: | Citra |
| Kommentarer til gjæringen: | – |
| Tappedato: | 23.10.2018 |
| Final Gravity (FG): | 1.010 |
| Alkohol %: | 8,1% på flaske etter karbonering |
| Resulterende mengde: | 38,0l |
| Korkfarge: | Blå |
| Kommentarer til tappingen: | – |
| Smakskommentarer: | – |
Innlegg som omhandler batch #043: