Bryggedato: | 16.03.2019 |
Original Gravity (OG): | 1.057 |
«Ending Kettle»-effektivitet: | 83% |
Malt: | Maris Otter Pale Ale, Vienna |
Bitterhumle: | – |
Smakshumle: | – |
Aromahumle: | Hallertau Blanc, Nelson Sauvin |
Kommentarer til bryggingen: | – |
Gjær: | Fermentis – Safale – American Ale Yeast US-05 |
Tørrhumle: | Hallertau Blanc, Nelson Sauvin |
Kommentarer til gjæringen: | – |
Tappedato: | 31.03.2019 |
Final Gravity (FG): | 1.000 |
Alkohol %: | 7,9 % på flaske etter karbonering |
Resulterende mengde: | 36,5 l |
Korkfarge: | Gull |
Kommentarer til tappingen: | – |
Smakskommentarer: | – |
Innlegg som omhandler batch #048: