Bryggedato: | 11.05.2019 |
Original Gravity (OG): | 1.073 |
«Ending Kettle»-effektivitet: | 76% |
Malt: | Pale Ale, Crystal 45L, Pale Crystal 28L, Caramalt, Brown, Chocolate, Spraymalt Light, Billington Molasses |
Bitterhumle: | Magnum |
Smakshumle: | Centennial, Columbus |
Aromahumle: | Cascade, Citra |
Kommentarer til bryggingen: | – |
Gjær: | White Labs – Edinburgh Scottish Ale Yeast WLP028 |
Tørrhumle: | – |
Kommentarer til gjæringen: | – |
Tappedato: | 25.06.2019 |
Final Gravity (FG): | 1.023 |
Alkohol %: | 7,3 % på flaske etter karbonering |
Resulterende mengde: | 38,0 l |
Korkfarge: | Rød |
Kommentarer til tappingen: | – |
Smakskommentarer: | – |
Innlegg som omhandler batch #050: