Batch #052 Svarte Hællvette Bitter Chocolate Oatmeal Stout

Bryggedato: 12.10.2019
Original Gravity (OG): 1.092
«Ending Kettle»-effektivitet: 52%
Malt: Pale Ale, Pilsen, Flaked Oats, Chocolate, Black, Pale Crystal, Roasted Barley, Caramel Pils
Bitterhumle: Cascade, Galena, Crushed Cacao Nibs
Smakshumle:
Aromahumle:
Kommentarer til bryggingen: Dobbelmesking, dårlig effektivitet i første mesk som bare inneholdt Pilsner og Pale Ale malt.
Gjær: White Labs – Dry English Ale Yeast WLP007
Tørrhumle:
Kommentarer til gjæringen: Høy FG. Skrudde opp temp til 28 grader for å prøve å få fart på det igjen, men ingenting skjedde.
Tappedato: 16.11.2019
Final Gravity (FG): 1.032
Alkohol %: 9,0 % på flaske etter karbonering (8,7 % på fat)
Resulterende mengde: 38,0 l
Korkfarge: Sort
Kommentarer til tappingen: Brukte Lallemand CBC-1 for å sikre oss mot overkarbonering iom. høy FG.
Smakskommentarer:

Innlegg som omhandler batch #052:

Oppskrift

Vi brygger shøl!