Bryggedato: | 12.10.2019 |
Original Gravity (OG): | 1.092 |
«Ending Kettle»-effektivitet: | 52% |
Malt: | Pale Ale, Pilsen, Flaked Oats, Chocolate, Black, Pale Crystal, Roasted Barley, Caramel Pils |
Bitterhumle: | Cascade, Galena, Crushed Cacao Nibs |
Smakshumle: | – |
Aromahumle: | – |
Kommentarer til bryggingen: | Dobbelmesking, dårlig effektivitet i første mesk som bare inneholdt Pilsner og Pale Ale malt. |
Gjær: | White Labs – Dry English Ale Yeast WLP007 |
Tørrhumle: | – |
Kommentarer til gjæringen: | Høy FG. Skrudde opp temp til 28 grader for å prøve å få fart på det igjen, men ingenting skjedde. |
Tappedato: | 16.11.2019 |
Final Gravity (FG): | 1.032 |
Alkohol %: | 9,0 % på flaske etter karbonering (8,7 % på fat) |
Resulterende mengde: | 38,0 l |
Korkfarge: | Sort |
Kommentarer til tappingen: | Brukte Lallemand CBC-1 for å sikre oss mot overkarbonering iom. høy FG. |
Smakskommentarer: | – |
Innlegg som omhandler batch #052: