Bryggedato: | 17.09.2022 |
Original Gravity (OG): | 1.071 |
«Ending Kettle»-effektivitet: | 76 % |
Malt: | Pale Ale, Maris Otter, Crystal 45L Crystal 30L, Caramalt, Brown, Chocolate, Caramunich II |
Bitterhumle: | Magnum |
Smakshumle: | Centennial, Simcoe |
Aromahumle: | Vic Secret, Citra |
Kommentarer til bryggingen: | – |
Gjær: | White Labs – British Ale Yeast WLP005 |
Tørrhumle: | – |
Kommentarer til gjæringen: | – |
Tappedato: | 10.10.2022 |
Final Gravity (FG): | 1.020 |
Alkohol %: | 7,1 % (7,4 % på flaske) |
Resulterende mengde: | 41,5 l |
Korkfarge: | Hvit |
Kommentarer til tappingen: | – |
Smakskommentarer: | – |
Innlegg som omhandler batch #067: