| Bryggedato: | 25.03.2023 |
| Original Gravity (OG): | 1.054 |
| «Ending Kettle»-effektivitet: | 78 % |
| Malt: | PIlsner, Crystal 30L, Flaket mais |
| Bitterhumle: | Saaz |
| Smakshumle: | Zaas |
| Aromahumle: | – |
| Kommentarer til bryggingen: | – |
| Gjær: | Fermentis Saflager German Lager Yeast W-34/70 |
| Tørrhumle: | – |
| Kommentarer til gjæringen: | – |
| Tappedato: | 17.04.2023 |
| Final Gravity (FG): | 1.013 |
| Alkohol %: | 5,5 % (5,8 % på flaske) |
| Resulterende mengde: | 43,5 l |
| Korkfarge: | Hvit |
| Kommentarer til tappingen: | – |
| Smakskommentarer: | – |
Innlegg som omhandler batch #069: