Bryggedato: | 10.07.2023 |
Original Gravity (OG): | 1.069 |
«Ending Kettle»-effektivitet: | 76 % |
Malt: | Pale Ale, Crystal 45L, Crystal 30L, Caramalt, Brown, Chocolate, Billingtons Molasses |
Bitterhumle: | Magnum |
Smakshumle: | Centennial, Columbus |
Aromahumle: | Cascade, Citra |
Kommentarer til bryggingen: | – |
Gjær: | White Labs – Edinburgh Scottish Ale Yeast WLP028 |
Tørrhumle: | – |
Kommentarer til gjæringen: | – |
Tappedato: | 31.10.2023 |
Final Gravity (FG): | 1.022 |
Alkohol %: | 6,5 % (6,8 % på flaske) |
Resulterende mengde: | 42 l |
Korkfarge: | Rød |
Kommentarer til tappingen: | – |
Smakskommentarer: | – |
Innlegg som omhandler batch #072: