Gjestebok

Skriv en hilsen til oss i Shølbryggeriet og alle andre gjester ved å legge igjen en kommentar nedenfor!

7 kommentarer til “Gjestebok”

 1. Spennende bryggerblogg!
  Må medgi at det meste går en ikke-initiert hus forbi, men innser at det skal erverves megen kunnskap for å skape god drikke Det er sikkert trivelig å samles for å kjæle med gjær og malt. Hold frem som dere stevner!

  1. Takker, Thomas! Du får komme som gjestebrygger en dag du kan planlegge en ekstra overnatting i Norge. Det ville vært veldig trivelig. Man lærer også mest av å delta selv. 🙂

  2. Ja, som Furøy sier så er du hjertelig velkommen som gjestebrygger, Thomas! Overnatting ordner vi med eget rom og eget bad:-) Din hulde viv er også selvfølgelig velkommen!

 2. Så fin shølbryggingsblogg! Men jeg savner en presentasjon av ølbryggerne. Og så må jeg innrømme at jeg hadde forventet et lite blogginnlegg om en viss tappekran på et kjøkken i Alta (Lars Erik). Det var jo inspirerende selv for en som ikke er like ølinteressert som dere.
  Camilla 🙂

  1. Hei, Camilla!

   Så hyggelig du stakk innom her og i tillegg synes sidene er fine!

   Jeg ser poenget med en presentasjon av bryggerne, det bør vi få til. Kranene i Alta har jeg hørt masse om allerede, så det kunne definitivt vært omtalt. Det er jo ikke meningen at dette nødvendigvis kun skal være artikler om vår egen brygging, selv om det nok blir mest sentralt 🙂

  2. Takk! Som Hans Henrik sier skal vi få på plass en presentasjon av bryggerne. Skal se om jeg rekker å skrive noe om tappekran og Alta, men det er litt hard prioritering her for tida:-)

 3. Skriv en hilsen til oss i Shølbryggeriet og alle andre gjester ved å legge igjen en kommentar her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi brygger shøl!