Om oss

Vi som driver Shølbryggeriet er alle født i 1968 og oppvokst på Rykkinn i Bærum. Sven-Erik og Lars Erik ble kjent når de var 3 år gamle som naboer og Hans Henrik og Lars Erik gikk i barnhagen sammen fra de var 5 år gamle. Øystein er ferskingen i vennegjengen og traff de andre når alle fire havnet i klasse 1Z på Gommerud skole høsten 1974. Her er en liten presentasjon av hver enkelt.

Hans Henrik Furøy Lars Erik Christensen
Hans Henrik tappbatch2-5
Hans Henrik bor på Lierskogen med kone og 2 barn. Jobber i Unit4 med ERP-programvare. På den delen av fritiden som ikke styres av barna spiller han golf og prøver å holde seg litt i form med jogging og litt skigåing om vinteren slik at det blir plass til øl og god mat også. Til enkelte måltider kan til og med en god vin foretrekkes. Mangeårig medlem i Jolebryggforeningen av det siste Oddetall, hvor juleøl testes hvert år. Favorittøl avhenger av årstid – en god farmhouse øl eller humlepreget IPA på sommeren byttes gjerne mot en stout på senhøst og vinter. Surøl har også utviklet seg til en sjanger som det settes pris på. Lars Erik er i dag bosatt i Asker sammen med sin kone Ylva og den portugisiske vannhunden Bruno og en masse akvariefisk, mange av dem av arten Apistogramma som er hans spesialitet. Når han ikke brygger øl og driver med akvariene sine så spiller han gitar og synger  i bandet Tempo, spiller brettspill med Brettspillguiden, smaker på Armagnac i klubben Les Quarantes Vertus de l’Armagnac, smaker på juleøl i Jolebrygforening av det siste oddetall, eller prøver å få spilt litt golf. På jobben er han prosjektleder i Lånekassen. Lars Erik drikker aller helst en god IPA, men etter hvert har han begynt å prøve seg på det meste av øltyper.
Øystein Aas Sven-Erik Nielsen
Øystein Sven-Erik
Øystein jobber så mye og har så stor familie at han ikke har tid til å skrive noe om seg selv så derfor må vi andre gjør det. Han jobber i Kåre Hagen AS som prosjektleder eller byggeleder eller et eller annet sånt. I hvert fall så driver han og pusser opp fengsler og sykehus og andre svære greier. Høres ut som om han har god grunn til å ha en hektisk jobb hverdag i hvert fall. Hjemme så har han en samboer, 3 barn og en hund av typen jaktgolden som heter Zanto. Øystein har tatt med seg jobben hjem og driver kontinuerlig og pusser opp et eller annet. Han er også han medlem i Jolebryggforeningen av det siste oddetall. Egentlig så er han ikke så glad i øl, men han er med for å ha en unnskyldning til å treffe de andre. Sven-Erik er singel med 2 barn (eller ungommer vil de vel helst kalles). Jobber til daglig med kollektivtrafikk i Sporveien med IT og ERP-system. Liker veldig godt å lage mat og er for tiden opptatt av smaker som skal passe sammen. Mat sammen med øl eller vin. Spiller sammen med Lars i Tempo og er også med Jolebryggforeningen av det siste oddetall. Foto er også en av mine hobbyer, det blir bare alt for liten tid til alt. Er en IPA elsker på min hals men drikker all øl, mest glad i smakfulle mikroalternativer fremfor samlebåndsøl fra storbryggeriene. I det siste har også surøl begynt å bli en favoritt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi brygger shøl!