Om oss

Vi som driver Shølbryggeriet er alle født i 1968 og oppvokst på Rykkinn i Bærum. Sven-Erik og Lars Erik ble kjent når de var 3 år gamle som naboer og Hans Henrik og Lars Erik gikk i barnhagen sammen fra de var 5 år gamle. Øystein er ferskingen i vennegjengen og traff de andre når alle fire havnet i klasse 1Z på Gommerud skole høsten 1974. Her er en liten presentasjon av hver enkelt.

Hans Henrik Furøy Lars Erik Christensen
Hans Henrik tappbatch2-5
Hans Henrik bor på Lierskogen med kone og 2 barn. Jobber i Unit4 med ERP-programvare. På den delen av fritiden som ikke styres av barna spiller han golf og prøver å holde seg litt i form med jogging og litt skigåing om vinteren slik at det blir plass til øl og god mat også. Til enkelte måltider kan til og med en god vin foretrekkes. Mangeårig medlem i Jolebrygforeningen av det siste Oddetall, hvor juleøl testes hvert år. Favorittøl avhenger av årstid – en god farmhouse øl eller humlepreget IPA på sommeren byttes gjerne mot en stout på senhøst og vinter. Surøl har også utviklet seg til en sjanger som det settes pris på. Lars Erik er i dag bosatt i Asker sammen med sin kone Ylva, de portugisiske vannhundene Bruno og Alma og en masse akvariefisk. Når han ikke brygger øl og driver med akvariene sine så spiller han gitar og synger  i bandet Tempo. Lars Erik er glad i mat og godt drikke og har en spesiell forkjærlighet for Armagnac. Som medlem i Jolebrygforening av det siste Oddetall blir det årlig smakt på en masse juleøl. På jobben er han prosjektleder i Lånekassen. Lars Erik drikker aller helst en god, frisk IPA, men er nysgjerrig og altdrikkende når det kommer til øl!
Øystein Aas Sven-Erik Nielsen
Øystein Sven-Erik
Øystein jobber så mye og har så stor familie at han ikke har tid til å hjelpe oss med å skrive noe om seg selv så vi andre får trå til. Han jobber i ÅF som prosjektleder eller byggeleder eller et eller annet sånt. I hvert fall så driver han og pusser opp fengsler og sykehus og andre svære greier. Høres ut som om han har god grunn til å ha en hektisk jobbhverdag i hvert fall. Hjemme har han en samboer, 3 «barn» (som vel begynner å bli rimelig voksne nå) og en hund av typen jaktgolden som heter Zanto. Øystein har tatt med seg jobben hjem og driver kontinuerlig og pusser opp et eller annet. Egentlig så er han ikke så glad i øl, men han er med for å ha en unnskyldning til å treffe de andre. Sven-Erik bor for seg selv inne på Kampen i Oslo. Han har 2 voksne barn og jobber til daglig med kollektivtrafikk i Sporveien med IT og ERP-system. Liker veldig godt å lage mat og er opptatt av smaker som skal passe sammen: mat sammen med øl eller vin. Spiller sammen med Lars Erik i Tempo og koser seg ellers med fotografering selv om det ofte blir alt for liten tid til alt. Er en IPA elsker på sin hals men drikker all øl, mest glad i smakfulle mikroalternativer fremfor samlebåndsøl fra storbryggeriene. Surøl er også en favoritt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi brygger shøl!